Τηv Δευτέρα 18 Μαρτίου οι μαθητές της Α τάξης έφεραν το κολατσιό τους, ότι τρώνε το απόγευμα ενδιάμεσα στο μεσημεριανό και το βραδινό φαγητό, και το έφαγαν στο σχολείο. Οι προτιμήσεις των μαθητών ήταν κουλούρι, τοστ με κασέρι, φρούτα (μήλο, μπανάνα, πορτοκάλι, αχλάδι) κατά το πλείστον και μεμονωμένα σαλάμι με ψωμί, μηλόπιτα,μπάρα δημητριακών, σπανακόπιτα και πιτσακι. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι προτιμήσεις αυτές δεν επηρεάστηκαν από τις υποδείξεις του διατροφολόγου (θα κληθεί αργότερα), αλλά ίσως από το πρόγραμμα διατροφής που εφαρμόζεται στην τάξη από τον Ιανουάριο.