Sunday, January 22, 2023 Super User 3Δημοτικό-Σχολείο 1545

 

Το όραμά μας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού είναι να ενδυναμώσουμε τους μαθητές να αποκτήσουν και να εκτιμήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους υποστηρίξουν, ως δια βίου μαθητές, να συμμετέχουν σε δράσεις, πανελλαδικές και διεθνείς, και να εξασκήσουν τις βασικές αξίες του σχολείου. Θέλουμε να προετοιμάσουμε

...

Μνημόνια Ενεργειών Εκτάκτων Αναγκών

Πρόγραμμα "Σχολεία για όλους"

Ευρωπαϊκό etwinning Project "Ποτάμι και ζωή"

potami zwh

Το σχολείο μας συμμετέχει σε ένα ακόμα πρόγραμμα etwinning με τίτλο "Ποτάμι και ζωή". Σκοπός αυτού του έργου είναι η γνωριμία με τα ποτάμια της περιοχής μας, μέσα από τη μελέτη των φυτών και τα ζώων του ποταμού και της παραποτάμιας περιοχής, τη διερεύνηση της χρησιμότητας τους στο σύγχρονο, στον αρχαίο πολιτισμό και τη θρησκεία, καθώς και την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων με άλλα σχολεία.
Μέσα από κατάλληλα σχεδιασμένες δράσεις στοχεύουμε οι μαθητές και οι μαθήτριες να ανακαλύψουν την αξία των ποταμών και να ανακαλύψουν τρόπους ώστε να συμβάλλουν στη διατήρηση και βελτίωση της κατάστασής τους, να αντιληφθούν τους κίνδυνους που απειλούν τα ποτάμια, να κατανοήσουν την κίνηση των νερών των ποταμών και τη μεταφορά υλικών, να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας μέσα στην ομάδα, να εξασκήσουν δεξιότητες καταγραφής, σύγκρισης και ταξινόμησης πληροφοριών και να καλλιεργήσουν την αγάπη προς τη φύση. Το πρόγραμμα υλοποιείται από του μαθητές/τριες με την δασκάλα της Θεατρικής αγωγής κα. Ελευθερία. 

 

Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2407
Επισκέψεις - Εκδρομές των μαθητών/τριών του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2364
Καινοτόμες Δράσεις του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2354
Εκδηλώσεις του σχολείου μας

Επισκέπτες

106862
TodayToday85
YesterdayYesterday2
This_WeekThis_Week75
This_MonthThis_Month1796
All_DaysAll_Days106862

3o Δημοτικό Σχολείο ΕΛευθερίου Κορδελιού

Διεύθυνση:
Μακεδονομάχων 7, 56334

Τηλέφωνο:
2310706740

Email:
3dimele@sch.gr