Sunday, January 22, 2023 Super User 3Δημοτικό-Σχολείο 2204

 

Το όραμά μας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού είναι να ενδυναμώσουμε τους μαθητές να αποκτήσουν και να εκτιμήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους υποστηρίξουν, ως δια βίου μαθητές, να συμμετέχουν σε δράσεις, πανελλαδικές και διεθνείς, και να εξασκήσουν τις βασικές αξίες του σχολείου. Θέλουμε να προετοιμάσουμε

...

Μνημόνια Ενεργειών Εκτάκτων Αναγκών

Πρόγραμμα "Σχολεία για όλους"

 
Την Πέμπτη 13 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο οι εκδηλώσεις λήξης του σχολικού έτους. Οι μαθητές της Στ' τάξης παρουσίασαν την ιστορία της μουσικής και του χορού ενώ θυμήθηκαν τις όμορφες στιγμές του Δημοτικού Σχολείου υπό την καθοδήγηση της δασκάλας κα. Αθηνάς και της γυμνάστριας κα. Σοφίας Παναγούλη. Ακολούθησε η γιορτή αποφοίτησης η οποία ήταν πολύ συγκινητική, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έδωσε αναμνηστικά και πρόσφερε κεράσματα σε όλους τους γονείς και τα παιδιά του σχολείου.
 
 

gym3aΤην Τρίτη 11 Ιουνίου προγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι γυμναστικές εκδηλώσεις λήξης του σχολικού έτους. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν όλα τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια, αθλοπαιδιές και χορευτικά που επιμελήθηκε η γυμνάστρια του σχολείου κα. Σοφία Παναγούλη.

 

genoktonia

   Την Παρασκευή 17 Μαϊου παραγματοποιήθηκε στο σχολείο εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων. Την εκδήλωση παρουσίασαν οι μαθητές της Ε' τάξης με τους δασκάλους τους κα. Μέλης και κ. Δημήτρης. Οι μαθητές της Ε' τάξης αφηγήθηκαν τα γεγονότα, είπαν ποιήματα, τραγούδησαν και χόρεψαν ποντιακούς χορούς. Στο τέλος μαθητές της Στ΄τάξης παρουσίασαν ένα μικρό θεατρικό υπό την καθοδήγηση της κα. Καραγκιοζίδου υπεύθυνης των μαθημάτων ρώσικης γλώσσας στο σχολείο μας.

 

arxikh-theatr-g-2019

 

Την Τετάρτη 29 Μαϊου παρουσιάστηκε στο σχολείο μας η θεατρική παράσταησ που ετοίμασαν οι μαθητές του τμήματος Γ1 με την καθοδήγηση της δασκάλας της θεατρικής αγωγής κα Αλεξάνδρας Μπουσουλέγκα. Η παράσταση ήταν μια διασκευή του έργου του Ευγένιου Τριβιζά "Το μαγεμένο Τσίρκο". Συγχαρητήρια στα παιδιά και στην κα Αλεξάνδρα για την υπέροχη παράσταση που μας παρουσίασαν!!

 

 

laz8

Η ΣΤ' τάξη του σχολείου αναβίωσε και φέτος το έθιμο ψάλλοντας τα κάλαντα του Λαζάρου στους δρόμους του Ελευθερίου Κορδελιού .

Ευχαριστούμε πολύ για την αγαπη του κόσμου!! Καλό Πάσχα από όλους μας!!!

 

 

 

 

kalanta-lazarou-2019 from 3dimkordelio on Vimeo.

Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2968
Επισκέψεις - Εκδρομές των μαθητών/τριών του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2892
Καινοτόμες Δράσεις του σχολείου μας
Thursday, April 15, 2021 Super User Uncategorised 2886
Εκδηλώσεις του σχολείου μας

Επισκέπτες

116966
TodayToday19
YesterdayYesterday95
This_WeekThis_Week538
This_MonthThis_Month647
All_DaysAll_Days116966

3o Δημοτικό Σχολείο ΕΛευθερίου Κορδελιού

Διεύθυνση:
Μακεδονομάχων 7, 56334

Τηλέφωνο:
2310706740

Email:
3dimele@sch.gr